• Zaalwacht

  Zaalwacht

  De eerste vrijdagen moet de sporthal om 18.15 uur worden geopend.  Halverwege oktober zit de korfbal er weer in tot 20.30 uur. Op zaterdag worden er jeugd- en seniorenwedstrijden gespeeld op verschillende tijden.

  Dus niet zoals eerder om 16.00 of 17.00. Kijk dus goed hoe laat de eerste wedstrijden beginnen. De zaal moet 45 minuten van te voren open. Kom op tijd!

  Het is wenselijk om met twee personen te komen (de scheidsrechters niet meegeteld). Bij jeugdwedstrijden moeten twee personen komen.

  De sleutel van de sporthal is in beheer bij Marion Rauch, St. Annabrinkstraat 62.

  Marion neemt op woensdagavond de sleutel mee. Het team dat de zaalwacht in het weekend moet verzorgen  kan woensdagavond de sleutel meenemen of op donderdag of vrijdag bij Marion ophalen.

  Bij het openen/afsluiten van de deur van de sporthal wordt het alarm meteen uitgeschakeld c.q. ingeschakeld (Schrik niet, alarm gaat ongeveer 20 sec. aan ). De lampen werken op bewegingssensoren. Als alle sporters de sporthal hebben verlaten kan de boel worden afgesloten, de deur van de sporthal en de buitendeur!

  In de Devockast vooraan hangen sleutels voor de kasten achterin de sporthal. In deze kast vind je ook de EHBO-trommel en de wedstrijdballen (met veldnummers erop). Achterin vind je de ballen, netten en telborden. Gebruik de netten uit de kast met de rode touwtjes.

  De wedstrijdmap ligt in de Devockast, vooraan in de sporthal. Hierin vind je de wedstrijdformulieren, het scheidsschema en verdere informatie zoals een lijst met BHV-ers en EHBO-ers.

  Indien een scheidsrechter niet komt opdagen moet je een vervanger regelen, telefoonnummers vind je in de map.

  In de map liggen ook consumptiebonnen. De zaalwacht en de scheidsrechters kunnen na afloop een consumptiebon meenemen en besteden in café de Boemel.

  Graag alle wedstrijdformulieren (roze en wit) in de wedstrijdmap leggen (en niet op de schrijfplankjes laten zitten).

  Graag even kijken in de wedstrijdmap wanneer de mini’s op zaterdag moeten spelen, de netten kunnen dan van de spanning worden gehaald en blijven hangen. De wedstrijdmap kan nadien bij Marion Rauch worden afgeleverd samen met de sleutel.

  Laat de teams  zelf de velden opbouwen en weer opruimen. De jeugd moet je even helpen. Bij de jeugd moet je ook helpen met tellen en het bijhouden van het wedstrijdformulier. Zorg dat er banken naast de velden komen te staan.

  Waardevolle spullen die blijven liggen kunnen voor in het kantoortje worden gelegd. Kleding e.d die blijft liggen kan in het hok gevonden voorwerpen.

  Kijk ook even of er ballen op de tribune liggen, deze moeten weer in de Devoc kast achter in de sporthal worden opgeborgen.

 • Zaalwacht

  datumteam