• Corona reglement Devoc

  Algemeen

  De overheid heeft als gevolg van de corona-pandemie diverse regels opgesteld om de kans op besmetting zo klein mogelijk te laten zijn.

  Als vereniging houden wij ons aan de algemene richtlijnen van het RIVM, NOCNSF, de Nevobo en de Veiligheidsregio Twente. Daarnaast hebben we te maken met de beperkingen vanuit Sporthal de Reiger en ons vaste Sportcafé de Boemel.

  Tijdens het sporten mag de 1.5m afstandsregel worden losgelaten. Kortom, we mogen weer ‘gewoon’ spelen! Dat doen we bij DEVOC aan de hand van dit protocol.

  Binnen de vereniging is op dit moment het bestuur de centrale corona-contactpersoon. Voor vragen en opmerkingen kun je een e-mail sturen aan info@devoc.nl

  Het bestuur heeft nauw contact met elkaar om snel te kunnen reageren op veranderende situaties.

  De volgende richtlijnen hanteren wij binnen onze vereniging:

  • Klachten

  Heb je de afgelopen 24 uur klachten dan mag er niet getraind, gespeeld of training gegeven worden. Laat je dan testen. Totdat je de uitslag hebt blijf je thuis! In alle gevallen licht het bestuur in middels een mail naar info@devoc.nl

  • Kleedkamers

  Door het beperkt aantal kleedkamers verzoeken wij iedereen om omgekleed naar de sporthal te komen. Er mogen op dit moment maximaal 8 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in een kleedkamer. Douchen is toegestaan mits hier de 1,5 m regel wordt toegepast. Gezien de beperkte ruimte en de 1,5 m regel verzoeken wij bezoekende teams thuis te douchen.

  • Sportcafé de Boemel

  Ivm corona mogen er maar 30 mensen in de Boemel en evt 20 in sportcafe de Reiger. Als de teams die thuis spelen voor aanvang of na afloop iets willen drinken moeten ze wel even reserveren. Dat kan bij Jaap of Willem. Mag ook via de Facebook pagina van de Boemel. 

  Helaas is het voor bezoekende teams niet mogelijk om voor of na de wedstrijd wat te drinken in het sportcafé (tenzij er ruimte op het buiten terras is) en wij vragen dan ook om na een gespeelde wedstrijd zo snel mogelijk terug te keren naar huis.

   

  Wij zijn begripvol en flexibel naar elkaar en naar de vereniging.